Search

אכילה מרובה של מזון עתיר גלוטן עד גיל חמש מגבירה סיכון לצליאק - Doctors Only

אכילה מרובה של מזון עתיר גלוטן עד גיל חמש מגבירה סיכון לצליאק  Doctors Only

אכילה מרובה של מזונות עתירי גלוטן, כמו לחם, פסטה ומאפים, בגיל צעיר מובילה כנראה לאי סבילות לגלוטן בהמשך החיים. כך נמצא במחקר חדש שפורסם בשבוע שעבר ב-JAMA.


אכילה מרובה של מזון עתיר גלוטן עד גיל חמש מגבירה סיכון לצליאק - Doctors Only
קרא עוד


Bagikan Berita Ini

0 Response to "אכילה מרובה של מזון עתיר גלוטן עד גיל חמש מגבירה סיכון לצליאק - Doctors Only"

Post a Comment

Powered by Blogger.